Home

Werken met waardering

Werken met waardering

Bij Lelie zorggroep kan je werken met waardering. Wat dat inhoudt? Scroll naar beneden en ontdek hoe onze collega's waardering ervaren in hun werk. Lijkt dat jou ook wat? Zoek snel of een van onze vacatures bij jou past.

Wat is waardering?

Werken met waardering, wat houdt dat eigenlijk in? Uit de reacties van de collega's blijkt dat er veel verschillende antwoorden zijn op die vraag. Ze ontvangen waardering van collega's, cliënten, collega's en familieleden in de vorm van een schouderklopje, een kaartje, een verrassing, een dikke knuffel en op talloze andere manieren. Welke quote spreekt jou het meeste aan? Deel 'm op social media en voeg #werkenmetwaardering toe. Zo verspreiden we samen waardering!

Volg onze bus vol waardering

#3 Een bus vol waardering voor Ineke!

Blad vol waardering:

over werken in de zorg en hulpverlening

Wat betekent werken met waardering voor jou? Op die vraag geven zorg- en hulpverleners antwoord in het ‘Blad vol waardering’. Het blad is een uitgave van Lelie zorggroep en staat vol met inspiratie voor wie een (andere) baan in de zorg of hulpverlening overweegt of geïnteresseerd is in (vrijwilligers)werk bij Lelie zorggroep.

Bekijk het Blad vol waardering

 

Bus vol waardering

De bus vol waardering rijdt langs alle zorglocaties om onze collega’s waardering te brengen, want dat hebben ze verdiend! Ook rijden we onder andere langs scholen, festivals en beurzen om nieuwe medewerkers te werven, want we kunnen met z’n allen wel wat hulp gebruiken! Kijk hier hoe we de waardering brengen bij onze collega’s.

Ook werken met waardering?

Ook werken met waardering?

Bekijk vacatures