Wij trakteren op een #ijsjemetwaardering

IJsje met waardering

IJsje met waardering

Wij trakteren op een #ijsjemetwaardering

In september waardeerden we onze ruim vierduizend medewerkers met een ijsje bij de lokale ijssalon. En de (ijsco)bus vol waardering reisde mee, van Goes tot Assen! We vroegen collega’s wie en wat zij zo waarderen in hun werk in de zorg- of hulpverlening. Een tour de waardering, zou je het kunnen noemen. Elke week maakten tourcollega's Laura en Christine een waarderingsjournaal, waarin ze laten zien waar ze allemaal komen met de ijscobus.

Wil jij ook werken met waardering? Bekijk onze vacatures!

 

17 september - De derde en laatste etappe van de Tour de Waardering begeven we ons in zee- en strandsferen! De tourverslaggevers reizen met de Bus vol waardering van Katwijk naar Goes. Ze spreken met collega's van Curadomi en doen mee aan een potje boerenspelen.

10 september - Met een IJscobus vol waardering reden we deze week naar verpleeghuis Westerstein in Rotterdam om de collega's te verrassen met een lekker ijsje. Daarna even snel tanken en door naar Waddinxveen waar we zoveel verschillende mensen helpen als er smaken ijs zijn.

3 september - De IJscobus vol waardering reisde deze week af naar Assen en naar Culemborg, samen met tourverslaggevers Christine en Laura. Daar ontmoetten ze veel enthousiaste collega's, die o.a. in de babbelbus vertellen waarom ze hun werk zo waarderen.

 

Wil jij ook een baan met waardering?
Solliciteer dan op één van onze vacatures. In de zoekbalk hieronder vind je de vacature die bij jou past!