Vacaturetour

Ontdek de zorg

Ontdek de zorg

bij Lelie zorggroep!

Vacaturetour

In de serie 'Vacaturetour' neemt de bus vol waardering je mee langs de verschillende functies binnen Lelie zorggroep. In korte video's leggen onze collega's uit wat hun werk inhoudt en wat het zo leuk maakt, en laten ze dat ook zien!

Verpleegkundige | Verpleeghuiszorg   Verzorgende IG | Verpleeghuiszorg   Verpleegkundige | Thuiszorg   Verzorgende IG | Thuiszorg  Ambulante hulpverlening


#1 Maak kennis met Dennis!

Hij vertelt je alles over het werken als verpleegkundige in de verpleeghuiszorg bij Lelie zorggroep! Wil je graag aan de slag als verpleegkundige in één van onze verpleeghuizen? Bekijk onze vacatures hier!

 

#2 Annemieke maakt 't verschil

Annemieke is verzorgende IG in de thuiszorg bij Agathos in Ridderkerk. Ze laat zien wat haar werk inhoudt, en wat het zo mooi maakt! Want, zeg nou zelf, iedereen wil toch het verschil maken in het leven van een ander? Bekijk onze vacatures voor verzorgende IG in de thuiszorg!

 

#3 Een bus vol waardering voor Ineke!

Verpleegkundige Ineke neemt ons, in de derde aflevering van de Vacaturetour, mee in haar route door de wijk. Ineke koos heel bewust voor de ouderenzorg, omdat ze in het ziekenhuis de persoonlijke band miste. Die band zien we nu bij al haar cliënten terug, wat een waardering! Bekijk de vacatures voor verpleegkundige in de thuiszorg hier.

 

#4 Aanwinst Anna gaat voor groei!

Anna werkt als verzorgende IG op een revalidatie-afdeling. Ze vindt het prachtig om bij te dragen aan het herstel van haar cliënten, zodat ze na een tijdje weer naar buiten lopen. Bekijk de vacatures voor verzorgende IG in de verpleeghuiszorg hier!

 

#5 Marga brengt haar cliënten samen

Marga is intensief ambulant hulpverlener bij Agathos in Zeeland. Ze neemt ons een dagje mee en vertelt wat haar werk zo mooi en bijzonder maakt. Benieuwd naar de vacatures in de hulpverlening? Klik hier!