Vacaturetour

Ontdek de zorg

Ontdek de zorg

tijdens de Ontdekdezorg week!

Vacaturetour

In de serie 'Vacaturetour' neemt de bus vol waardering je mee langs de verschillende functies binnen Lelie zorggroep. Deze pagina wordt wekelijks aangevuld met nieuwe, toffe video's waarin collega's van Lelie zorggroep uitleggen en laten zien wat hun werk inhoudt, en wat het zo leuk maakt!

Ga snel naar:     Verpleegkundige | Verpleeghuiszorg    Verzorgende IG | Thuiszorg    Verpleegkundige | Thuiszorg

Meer ontdekken over het werken in de zorg? Van 22 - 27 maart is de nationale Ontdekdezorg week! Wij organiseren de hele week webinars voor zij-instromers, herintreders, scholieren en mensen die al in de zorg werken. De collega's uit de onderstaande video's zitten klaar om meer over hun werk te vertellen en jouw vragen te beantwoorden.

Meer informatie over de Ontdekdezorg week

#1 Maak kennis met Dennis!

Hij vertelt je alles over het werken als verpleegkundige in de verpleeghuiszorg bij Lelie zorggroep! Wil je graag aan de slag als verpleegkundige in één van onze verpleeghuizen? Bekijk onze vacatures hier!

 

#2 Annemieke maakt 't verschil

Annemieke is verzorgende IG in de thuiszorg bij Agathos in Ridderkerk. Ze laat zien wat haar werk inhoudt, en wat het zo mooi maakt! Want, zeg nou zelf, iedereen wil toch het verschil maken in het leven van een ander? Bekijk onze vacatures voor verzorgende IG in de thuiszorg!

 

#3 Een bus vol waardering voor Ineke!

Verpleegkundige Ineke neemt ons, in de derde aflevering van de Vacaturetour, mee in haar route door de wijk. Ineke koos heel bewust voor de ouderenzorg, omdat ze in het ziekenhuis de persoonlijke band miste. Die band zien we nu bij al haar cliënten terug, wat een waardering! Bekijk de vacatures voor verpleegkundige in de thuiszorg hier.