Onze collega's en hun baan vol waardering

Ontdek de zorg

Ontdek de zorg

bij Lelie zorggroep!

Onze collega's en hun baan vol waardering

De bus vol waardering neemt je mee langs de verschillende functies binnen Lelie zorggroep. In korte video's leggen onze collega's uit wat hun werk inhoudt en wat het zo leuk maakt, en laten ze dat ook zien!

Verzorgende IG

Verpleeghuis   Thuiszorg

Verpleegkundige

Verpleeghuis   Thuiszorg

Ambulant hulpverlener

Ambulante hulpverlening

Medewerker hulp bij huishouden

Medewerker hulp bij huishouden

Welzijn

Welzijnsmedewerker


#1 Maak kennis met Dennis!

Hij vertelt je alles over het werken als verpleegkundige in de verpleeghuiszorg bij Lelie zorggroep! Wil je graag aan de slag als verpleegkundige in één van onze verpleeghuizen? Bekijk onze vacatures hier!

 

#2 Annemieke maakt 't verschil

Annemieke is verzorgende IG in de thuiszorg bij Agathos in Ridderkerk. Ze laat zien wat haar werk inhoudt, en wat het zo mooi maakt! Want, zeg nou zelf, iedereen wil toch het verschil maken in het leven van een ander? Bekijk onze vacatures voor verzorgende IG in de thuiszorg!

 

#3 Een bus vol waardering voor Ineke!

Verpleegkundige Ineke neemt ons, in de derde aflevering van de Vacaturetour, mee in haar route door de wijk. Ineke koos heel bewust voor de ouderenzorg, omdat ze in het ziekenhuis de persoonlijke band miste. Die band zien we nu bij al haar cliënten terug, wat een waardering! Bekijk de vacatures voor verpleegkundige in de thuiszorg hier.

 

#4 Aanwinst Anna gaat voor groei!

Anna werkt als verzorgende IG op een revalidatie-afdeling. Ze vindt het prachtig om bij te dragen aan het herstel van haar cliënten, zodat ze na een tijdje weer naar buiten lopen. Bekijk de vacatures voor verzorgende IG in de verpleeghuiszorg hier!

 

#5 Marga brengt haar cliënten samen

Marga is intensief ambulant hulpverlener bij Agathos in Zeeland. Ze neemt ons een dagje mee en vertelt wat haar werk zo mooi en bijzonder maakt. Benieuwd naar de vacatures in de hulpverlening? Klik hier!

 
#6 Joke gaat voor de band met haar cliënten

Joke laat zien dat haar werk als huishoudelijke hulp veel meer is dan alleen schoonmaken. Het contact met de mensen, dat is voor haar het meest belangrijk. En zo maakt ze het verschil op een dag voor haar cliënten. Wil jij dat ook? Bekijk onze vacatures voor medewerker hulp bij huishouden hier.

 

"Ogen laten stralen: dat is mijn doel."

Anneke is coördinator welzijn in verpleeghuis De Burcht. Ze ziet het als een sport om de hobby's, beroepen en passies van de bewoners, mensen met dementie, weer naar boven te halen. Ze gaat blij naar huis als ze alles uit haar dag heeft gehaald, en alles heeft gedaan voor een goede dag van haar collega's en de bewoners op haar afdeling.

Lees haar hele verhaal