De ouderenzorg: verrassend en uitdagend!

De ouderenzorg: verrassend en uitdagend!

Terug naar het programma

Woensdag 24 maart | 20.00 – 21.00 uur

Bekijk hieronder dit webinar terug

De beelden van interviewer en spreker lopen niet helemaal synchroon in deze opname, maar zijn prima te volgen. Bij de live uitzending liepen de beelden gelukkig wel synchroon.

Ben je al actief in de zorg, maar (nog) niet in de ouderenzorg of hulpverlening? Ontdek wat de ouderenzorg zo uitdagend maakt, wat jouw doorgroeimogelijkheden zijn en hoe Lelie zorggroep aan de weg timmert op het gebied van innovatie in de zorg. 

Wil je in contact komen met één van de sprekers of feedback geven op het webinar? Vul dan dit feedbackformulier in!

Sprekers

Marianne de Paauw ontwikkelde zich van activiteitenbegeleider op onze locatie Siloam tot teamleider, projectmanager en inmiddels locatiemanager van onze locaties Atrium en Oranjehof. Zij denkt niet in problemen, maar oplossingen. Dat maakt werk in de ouderenzorg juist zo leuk. Marianne neemt je mee in de uitdagingen waar de ouderenzorg op dit moment voor staat en hoe Lelie zorggroep de oplossing zoekt in het zorgen voor elkaar in de wijken waar wij actief zijn. Met samenwerking tussen onze eigen collega’s, de vele andere zorg- en welzijnspartijen die hier actief zijn en niet te vergeten de wijkbewoners zelf!

Marit Baaij is bij ons werkzaam als innovatieadviseur. Zij houdt alle innovaties rondom met name verpleeghuiszorg nauwlettend in de gaten. Zit er iets bij dat past bij Lelie zorggroep, dan helpt zij om het eerst te testen en bij succes te implementeren in onze zorgverlening.

Tijs de Boer werkt bij ons als muziektherapeut. Iedereen heeft wel iets met muziek en voor iedereen kan muziektherapie bijdragen aan de kwaliteit van leven. Muziek is van invloed op de stemming en het gedrag van mensen. Daarom zoeken wij steeds naar nieuwe manieren om met muziek een lichtpuntje te maken in de dagen van onze bewoners. Tijs neemt je graag mee in de vele mogelijkheden die jij kunt toepassen in je werk in de zorg.

De presentator is Willem Nachtegaal. Als recruiter bij Lelie zorggroep spreekt hij vele sollicitanten en weet hij inmiddels als geen ander wat mensen drijft om te kiezen voor een baan in de thuiszorg of verpleeghuiszorg. Zijn open en ontwapenende houding komen natuurlijk ook goed van pas in zijn rol als webinar-host!

Aanmelden voor dit webinar!