Ontdek jouw kansen in de zorg!

Ontdek de zorg

Ontdek de zorg

bij Lelie zorggroep!

Ontdek jouw kansen in de zorg!

Benieuwd naar jouw kansen in de zorg? Tijdens de Ontdekdezorg week van 22 – 27 maart nam Lelie zorggroep je mee in de veelzijdigheid van de ouderenzorg! Bekijk de vacaturevideo’s wanneer het jou uitkomt.  Webinar gemist? Kies het webinar dat bij jou past en kijk het hier terug. 

Heb je een webinar gekeken en wil je graag feedback geven of in contact komen met één van de sprekers? Vul dan dit formulier in!

Heb jij in het verleden in de zorg gewerkt en denk je erover terug te keren naar je oude liefde? Dan mag je dit webinar niet missen! We spreken collega’s van Lelie zorggroep die deze stap terug naar de zorg hebben gezet. Waar liepen zij tegenaan? Welke tips hebben zij voor jou? Onze praktijkopleider Carla Bruggenkamp vertelt over jouw opleidingsmogelijkheden binnen Lelie zorggroep. En met diverse polls en vragen gaan we natuurlijk ook met jou in gesprek en helpen we je bij jouw afweging of de tijd rijp is voor een terugkeer in de zorg. 

Bekijk hier dit webinar terug

In dit webinar richten we ons op zij-instromers - mensen die in een andere sector werken, maar nu de overstap maken naar de zorg. We spreken collega’s die ook zo’n carriereswitch maakten en nu voor geen goud meer terug willen. En we geven een inkijkje in jouw opleidingsmogelijkheden. 

Bekijk hier dit webinar terug

Ben je al actief in de zorg, maar (nog) niet in de ouderenzorg of hulpverlening? Ontdek wat de ouderenzorg zo uitdagend maakt, wat jouw doorgroeimogelijkheden zijn en hoe Lelie zorggroep aan de weg timmert op het gebied van innovatie in de zorg.

Bekijk hier dit webinar terug 

Volg jij een MBO of HBO-opleiding in de zorg, dan mag je dit webinar niet missen! Waarom zou je kiezen voor de thuiszorg of verpleeghuiszorg? Onze verpleegkundigen in opleiding vertellen waarom zij hier meer waardering en verantwoordelijkheid krijgen dan zij ooit in het ziekenhuis of andere sector hadden gekregen. Onze innovatie-adviseur vertelt hoe Lelie zorggroep met oog voor de cliënt voorop loopt in nieuwe ontwikkelingen en hoe jij daar in een stage of studie-opdracht aan bij kunt dragen. Kijk mee en ontdek jouw mogelijkheden!

Bekijk hier dit webinar terug 

‘Of het mij uitmaakt dat ik bij een christelijke zorginstelling werk? Nee, hoor ik heb er geen last van.’ Wat zou jij zeggen als je dit te horen kreeg? Christelijke identiteit in de zorg is geen gemakkelijk onderwerp. Dat betekent niet dat je het daarmee uit de weg moet gaan of er niet aan moet werken. Maar hoe doe je dat dan? In dit webinar dat we organiseren in samenwerking met de Christelijke Hogeschool Ede vertellen we daar over en gaan we er ook zelf mee aan de slag. Doe je mee?

Bekijk hier dit webinar terug

 

Vacaturetour

Benieuwd naar het werken in de zorg? Bekijk de video's van onze vacaturetour.

Annemieke maakt 't verschil

Annemieke is verzorgende IG in de thuiszorg bij Agathos in Ridderkerk. Ze laat zien wat haar werk inhoudt, en wat het zo mooi maakt!Een bus vol waardering voor Ineke

Verpleegkundige Ineke neemt ons, in de derde aflevering van de Vacaturetour, mee in haar route door de wijk. Ineke koos heel bewust voor de ouderenzorg, omdat ze in het ziekenhuis de persoonlijke band miste. Die band zien we nu bij al haar cliënten terug, wat een waardering!

Maak kennis met Dennis

Hij vertelt je alles over het werken als verpleegkundige in de verpleeghuiszorg bij Lelie zorggroep!Aanwinst Anna gaat voor groei

Anna werkt als verzorgende IG op een revalidatie-afdeling. Ze vindt het prachtig om bij te dragen aan het herstel van haar cliënten, zodat ze na een tijdje weer naar buiten lopen.