Van stage tot je eerste baan: we’ve got it all!

Van stage tot je eerste baan: we’ve got it all!

Terug naar het programma

Donderdag 25 maart | 16.00 – 17.00 uur

Bekijk hieronder dit webinar terug

Volg jij een MBO of HBO-opleiding in de zorg, dan mag je dit webinar niet missen! Waarom zou je kiezen voor de thuiszorg of verpleeghuiszorg? Onze verpleegkundigen in opleiding vertellen waarom zij hier meer waardering en verantwoordelijkheid krijgen dan zij ooit in het ziekenhuis of andere sector hadden gekregen. Onze innovatie-adviseur vertelt hoe Lelie zorggroep met oog voor de cliënt voorop loopt in nieuwe ontwikkelingen en hoe jij daar in een stage of studie-opdracht aan bij kunt dragen. Kijk mee en ontdek jouw mogelijkheden! 

Wil je in contact komen met één van de sprekers of feedback geven op het webinar? Vul dan dit feedbackformulier in!

Sprekers

Ineke de Ruiter studeerde in 2017 af als verpleegkundige aan de Christelijke Hogeschool Ede. Zij combineerde werken en leren in de thuiszorg bij Lelie zorggroep in Rotterdam. Bij het begin van haar studie ging zij ervan uit dat ze in het ziekenhuis zou gaan werken. Maar het persoonlijke van de thuiszorg en de vele eigen verantwoordelijkheid maakten dat ze uiteindelijk juist voor de thuiszorg koos. Met haar kenmerkende enthousiasme vertelt ze graag over hoe zij deze keuze maakte, hoe zij werken en leren combineerde en welke ontwikkel- en groeimogelijkheden zij binnen Lelie zorggroep krijgt aangereikt als wijkverpleegkundige en teamcoördinator.

Jantine Wilschut is innovatieadviseur bij Lelie zorggroep. Zij kijkt of nieuwe innovaties van meerwaarde zijn voor onze zorgverlening. Ook stimuleert zij collega’s om zelf met innovatieve ideeën te komen. Een belangrijk project waar zij aan werkt is de virtuele thuiszorg. In dit project is Lelie zorggroep koploper in het toepassen van allerhande innovatieve oplossingen in de thuissituatie bij onze cliënten. Dat helpt onze cliënten, maar maakt het werk in de thuiszorg ook een stuk afwisselender. Wellicht kan Jantine jou ook wel helpen aan een interessant afstudeerproject.

Praktijkopleider Femke Elsinga vertelt je welke mogelijkheden er zijn binnen Lelie zorggroep om werken en leren te combineren. Zo doe je al lerend ervaring op en verdien je ook nog eens je eerste salaris.

Presentator van dit webinar is Timo Erkelens. Hij is sinds 2019 als recruiter aan Lelie zorggroep verbonden. Intussen spreekt hij dagelijks sollicitanten en weet als geen ander wat mensen drijft om te kiezen voor een baan in de thuiszorg, verpleeghuiszorg of op het hoofdkantoor. Zijn open en ontwapenende houding komen natuurlijk ook goed van pas in zijn rol als webinar-host!