Weer terug in de zorg? Zij gingen je voor.

Weer terug in de zorg? Zij gingen je voor.

Terug naar het programma

Maandag 22 maart | 20.00 – 21.00 uur

Bekijk hier het webinar terug

Heb jij in het verleden in de zorg gewerkt en denk je erover terug te keren naar je oude liefde. Dan mag je dit webinar niet missen! We spreken collega’s van Lelie zorggroep die deze stap terug naar de zorg hebben gezet. Waar liepen zij tegenaan? Welke tips hebben zij voor jou? Onze praktijkopleider Carla Bruggenkamp vertelt over jouw opleidingsmogelijkheden binnen Lelie zorggroep. 

Wil je in contact komen met één van de sprekers of feedback geven op het webinar? Vul dan dit feedbackformulier in!

Sprekers

Annelies Breukhoven werkt sinds 1 december 2020 weer voor Lelie zorggroep. Zeventien jaar geleden stopte zij met haar laatste betaalde werk in de zorg. Dat was bij De Burcht, een van de locaties van Lelie zorggroep. Waarom keerde Annelies terug in de zorg? En waarom trok Lelie zorggroep haar nog altijd? En wat komt erbij kijken om dit werk weer op te pakken qua opleidingen? Annelies vertelt haar verhaal en gaat in op jouw vragen. Annelies was op vrijdag 19 maart ook te gast in het Programma Brandstof bij Grootnieuwsradio waar zij haar verhaal vertelde. Je kunt het hier terugluisteren. 

Corine Korf is opgeleid tot verpleegkundige, en heeft haar diploma behaald in 1999. Daarna is ze verder gespecialiseerd tot hemato-oncologieverpleegkundige in het ziekenhuis, waar ze van 2001 tot 2004 gewerkt heeft als teamleider en van 2004 – 2006 als unithoofd. Vanaf 2006 is ze niet meer werkzaam aan het bed maar aan de slag gegaan als organisatieadviseur. Onlangs is Corine bij Lelie zorggroep gestart als verpleegkunde op de palliatieve afdeling (de Regenboog) binnen ons verpleeghuis Pniël. Een duidelijk en inspirerend voorbeeld van ‘Terug in de zorg’!

Carla Bruggenkamp is sinds 2019 praktijkopleider bij Lelie zorggroep. Zij vertelt over de opleidingsmogelijkheden binnen en buiten Lelie zorggroep als je na een kortere of langere periode weer actief wordt in de zorg, maar al wel een diploma hebt. Uiteraard gaat zij ook in op jouw vragen.

Presentator van dit webinar is Stephan Bol. Als journalist bij het Nederlands Dagblad verloor hij zijn hart aan de zorg. Als manager van de afdeling Communicatie zet hij graag de schijnwerper op wat de zorg zo mooi en uitdagend maakt.